Premier HMR PRO

B-14 HMR sikere késztette a Bergara HMR (Hunting and Match Rifle) PRO puska megalkotását. Ez a PREMIER verzió 416 rozsdamentes acél csővel és cerakota taktikai szürke bevonattal érkezik. Hozzáadva a Premier Bergara tokszerkezetet és a TriggerTech™ állítható sütést egy verhetetlen puskát kapunk. Az összes Bergara Extreme fegyver 100 yardon 1MOA- n belüli szórásképe  garantált. 

Jellemzők

Bergara zárszerkezet Masszív zárdugattyúja két ponton záródik a reteszelőfüllel. A zártest rozsdamentes acél ,a nitrokarburált alkatrészek rendkívül kopás- és karcállók, ellenállnak a rozsdásodásnak
Triggertech sütés A TriggerTech Frictionless Release Technology ™ technológiájának köszönhetően rövid sütési utat és kiemelkedő megbízhatóságot biztosít a még precízebb lövészethez. A Frictionless Release Technology ™ -nak köszönhetően pedig több ezer lövés után is kellőképpen teljesít.
Szekrénytár (AICS) A Premier HMR PRO AICS szekrénytárral rendelhető.
Bergara cső A Bergara Premium 416 rozsdamentes csővek szabadalmaztatott hónolási eljárást kapnak a spanyolországi Bergarában található gyárunkban. Ezután a Bergara USA gyárban a cső Cerakota felületet kap.
Tusba integrált „mini chassis” Az agyazás teljes hosszában egy alumínium keret van belül, így még merevebb és pontosabb a puska.

Ár: 1.002.750 Ft

 

 rendelhető kaliberek :  

Letölthető anyagok

Használati utasítás

Kapcsolat

Elérhetőségek:

+36 70 625 44 44

zntech07@gmail.com

4030 Debrecen, Hegyi Mihályné u. 35/A

Küldjön üzenetet!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

5 + 15 =