B14 Hunter

A  B14–es típusokhoz  hasonlóan a B14 Sporter  csőve is hozza a Bergara csővek pontosságát , mely megfizethető áron  van a nagyvadra vadászni  szeretőknek is . A Spanyolországban gyártott  puska olyan magas színvonalú minőséget és teljesítményt nyújt, amely páratlan az ártartományában. Elérhető szekrénytáras és tárfenéklemezes verzióban is . Az  összes B14-es típusú Bergara fegyver 100 yardon  1 MOA-n belüli szórásképe garantált.

Jellemzők

Bergara B-14 Hunter

A B-14 Hunter puska öntött szintetikus alapanyagot tartalmaz, üvegszállal erősített polimerből.

Egyenes húzású polymer tus 

A szintetikus tus üvegszállal erősített polimerből készül. A fröccsöntési folyamat során a szilárd acél oszlopokat behelyezik és tartósan a helyükre öntik, ezáltal biztonságos és stabil felszínt képezve a zárszerkezetnek. A SoftTouch bevonat lágy, tapadós érzést kölcsönöz a tusnak, amelyet könnyedén meg lehet fogni még szélsőséges időjárás esetén is.

Bergara tokszerkezet

Szuper-smooth B-14 szerkezet, amely egy kétrészes rendszer csúszó lemezkihúzóval és kúp  alakú forgótolózárral, mely a lőszer gyors  betöltését és ürítését teszi lehetővé.

 

Gyárilag fúrva és csavarozva illeszkedik a Remington 700 paraméterekkel rendelkező gyűrűkhöz és alapokhoz.

 

Bergara  cső anyaga: 4140CrMo acélcső, matt fekete színben,                                      írányzékkal  vagy anélkül is rendelhető.

Ár: 429.000 Ft

Konfigurálási lehetőségek

 

Díjak

Letölthető anyagok

Használati utasítás

Kapcsolat

Elérhetőségek:

+36 70 625 44 44

zntech07@gmail.com

4030 Debrecen, Hegyi Mihályné u. 35/A

Küldjön üzenetet!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

1 + 9 =