B14 Timber

A teljes B14 –es típusokhoz  hasonlóan a B14 Sporter  csöve is hozza a Bergara csővek pontosságát, mely megfizethető áron  van a nagyvadra vadászni  szeretőknek is . A Spanyolországban gyártott  puska olyan magas színvonalú minőséget és teljesítményt nyújt, amely páratlan az ártartományában. Elérhető szekrénytáras és tárfenéklemezes verzióban is . Az  összes B14-es típusú Bergara fegyver 100 yardon  1 MOA-n belüli szórásképe garantált.

Jellemzők

Monte Carlo stílusú polimer tus, mely üvegszállal erősített polimerből készül. A fröccsöntési folyamat során a szilárd acél oszlopokat behelyezik és tartósan a helyükre öntik, ezáltal biztonságos és stabil felszínt képezve a zárszerkezetnek. A SoftTouch bevonat lágy, tapadós érzést kölcsönöz a tusnak, amelyet könnyedén meg lehet fogni még szélsőséges időjárás esetén is.

Bergara tokszerkezet  

Szuper-smooth B-14 szerkezet, amely egy kétrészes rendszer csúszó lemezkihúzóval és kúp  alakú forgótolózárral,  mely  a lőszer gyors  betöltését és ürítését teszi lehetővé.

Gyárilag fúrva és csavarozva illeszkedik a Remington 700 paraméterekkel rendelkező gyűrűkhöz és alapokhoz.

Internális vagy kivehető szekrénytár

A B14 Sporter  internális vagy kivehető szekrénytárral is rendelhető. (6,5 Creedmoor kaliberben nem rendelhető kivehető szekrénytáras kivitel) 

Bergara cső: 

Anyaga: 4140CrMo acélcső, matt fekete színben. Az összes cső  menetes. Írányzékkal  vagy anélkül is rendelhető .

Ár: 385.000 Ft

Díjak

Konfigurálási lehetőségek

 

Letölthető anyagok

Használati utasítás

Kapcsolat

Elérhetőségek:

+36 70 625 44 44

zntech07@gmail.com

4030 Debrecen, Hegyi Mihályné u. 35/A

Küldjön üzenetet!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

14 + 5 =