B14 Woodman

A teljes B14 –es típusokhoz  hasonlóan a B14 Sporter  csöve is hozza a Bergara csövek pontosságát, mely megfizethető áron  van a nagyvadra vadászni  szeretőknek is. A Spanyolországban gyártott  puska olyan magas színvonalú minőséget és teljesítményt nyújt, amely páratlan az ártartományában. Elérhető szekrénytáras és tárfenéklemezes verzióban is. Az  összes B14-es típusú Bergara fegyver 100 yardon  1 MOA-n belüli szórásképe garantált.

Jellemzők

A B14 Woodsman puska divatos, klasszikus amerikai formájú diófa tussal rendelkezik, egyenes pofadékos. Az alapanyag-előállítási folyamat során két túl méretes lyukat megmunkálnak és kemény fémmel befecskendezett epoxi-gyantával töltik meg. Az epoxi-keményedés után az alapanyagot CNC-vel megmunkálják. A kiváló minőségű európai diófaállományt ezután többrétegű olajjal dörzsölik be.

Bergara tokszerkezet

Szuper-smooth B-14 szerkezet, amely egy kétrészes rendszer csúszó lemezkihúzóval és kúp  alakú forgótolózárral,  mely  a lőszer gyors  betöltését és ürítését teszi lehetővé.

Gyárilag fúrva és csavarozva illeszkedik a Remington 700 paraméterekkel rendelkező gyűrűkhöz és alapokhoz.

Internális vagy kivehető szekrénytár

A B14 Sporter  internális vagy kivehető szekrénytárral is rendelhető. (6,5 Creedmoor kaliberben nem rendelhető kivehető szekrénytáras kivitel) 

Bergara cső: 

Anyaga: 4140CrMo acélcső, matt fekete színben. Az összes cső menetes. Írányzékkal vagy anélkül is rendelhető.

Ár: 385.000 Ft

Díjak

Konfigurálási lehetőségek

 

Letölthető anyagok

Használati utasítás

Kapcsolat

Elérhetőségek:

+36 70 625 44 44

zntech07@gmail.com

4030 Debrecen, Hegyi Mihályné u. 35/A

Küldjön üzenetet!

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

6 + 4 =